Aktuális

2023.09.17.

Közhírré tétetik!Kattintson a képre, a nagyításhoz!

2023.02.18.

Vásáraink 2023-banKattintson a képre, a nagyításhoz!

2022.04.29.Kattintson a képre, a nagyításhoz!

2022.02.17.

Jelentkezés a M.É.V.-re

A Magyarok Érdi Vására évente négy alkalommal – márciusban, májusban, októberben és decemberben – várja azon kézművesek, termelők jelentkezését, akik a vásár szellemiségéhez méltó termékkörrel jelentkeznek.

Elsősorban Érd 40 km-es körzetéből várunk jelentkezőket.

A vásárba való jelentkezés elbírálásánál előnyt élveznek azok a kézművesek, akik saját maguk készítik termékeiket, akik hagyományos népi technikákkal (fafaragás, kovácsolás, szövés, fonás, nemezelés, korongozás, bőrművesség, stb…), valamint a magyar díszítőelemek felhasználásával készítik termékeiket, akik kihaló félben lévő mesterségek képviselői, akik mesterség bemutatót is tartanak.

Egyéb hiánypótló termékek árusítása egyéni elbírálás szerint történik! A vásár szervezői támogatják az újszerű tevékenységek megjelenését is, amennyiben azok kivitelezésben, megjelenésben méltók a magyar kézműves hagyományokhoz.

A jelentkezés feltételei:

A vásárra való jelentkezés e-mailben történik a magervasar@gmail.com címen.

Telefonon illetve a vásár Facebook oldalán a gördülékeny adminisztráció miatt nem áll módunkban jelentkezéseket fogadni!

Kérjük, csatoltan küldjenek képeket az árusítani kívánt termékekről illetve lehet honlap vagy Facebook oldal elérhetőség is!

A jelentkezéseket minden esetben a szervezők bírálják el. Amennyiben az árusítani kívánt terméket megfelelőnek ítélik, arról értesítik az új jelentkezőt, egyben a további tudnivalókról is információt adnak.

A vásáros a jelentkezési lap kitöltésével és aláírásával tudomásul veszi a Vásárrendben foglaltakat!

Jelentkezési határidő:

Minden vásár előtt két héttel az adott vásárra lezárul a jelentkezés.

Vásártér- helyek kijelölése:

A vásárosok helybeosztása az előzetes jelentkezések alapján történik. A jelentkezők helyét minden esetben a vásárszervezők határozzák meg. Állandó helyet senkinek sem tudunk biztosítani! A vásártér helybeosztásáról, a vásárosok listájáról az egyesület honlapján: https://eltetoertekeink.hu valamint a magervasar@gmail.com levelező listán lehet tájékozódni.
2022.02.17.

Szeretettel ajánljuk!

Törökbálinton elkészült a Meseösvény!

Wass Albert meséi (Erdők könyve, Bulámbuk) adják a hátterét a meseerdő ösvénynek.

A játékok elkészítésében Együd Károly egyesületi tagunk aktívan közreműködött.

Bővebb információk elérhetők:

https://www.torokbalint.hu/app/cms/TorokbalintApp/index?id=11

https://www.youtube.com/watch?v=KTXMPciyrPw


2021.12.01.

Tessék, tessék, jöjjenek!Kattintson a képre, a nagyításhoz!

2021.09.30.

Tudnivalók új vásáros jelentkezőknek

Új vásárosok jelentkezését a Magyarok Érdi Vására menüpont alatt található információk segítik.
Kérjük, jelentkezés előtt olvassák el a tudnivalókat!

A Kereskedelmi tevékenység bejelentés módja változott!
Fontos új dolog, hogy a cégeknek és egyéni vállalkozóknak kötelező az elektronikus ügyintézés, tehát papír alapon nem tudják a hivatalban benyújtani bejelentésüket, csak cégkapun/ügyfélkapun keresztül.

Az őstermelők, kistermelők esetén megmarad a papír alapú ügyintézés, de ha rendelkeznek ügyfélkapuval, akkor választhatják az elektronikus utat is.
2020.07.12.

Tájékoztató az idei évi vásárokra való jelentkezéshez

A Magyarok Érdi Vására szervezői úgy döntöttek, hogy a bizonytalan helyzetre való tekintettel 2020-as vásárainkra új jelentkezőt nem fogadunk.

A jövő évre történő jelentkezésekről időben tájékoztatjuk az érdeklődőket.


Megértésüket köszönjük!

2020.03.13.

Elmarad a márciusi 28-i Magyarok Érdi Vására

Az országos veszélyhelyzet miatt rendkívüli intézkedéseket hoztak Érden is. Ennek egyike, hogy a  március 28-ára meghirdetett  Magyarok Érdi Vására elmarad.

A következő vásár időpontja: 2020. május 23.2020.03.05.

Tájékoztató új vásáros jelentkezőknek

A Kereskedelmi tevékenység bejelentés módja változott!
 
Fontos új dolog, hogy a cégeknek és egyéni vállalkozóknak kötelező az elektronikus ügyintézés, tehát papír alapon nem tudják a hivatalban benyújtani bejelentésüket, illetve nem tudják illetékbélyeg formájában leróni az illetéket. Csak cégkapun/ügyfélkapun keresztül nyújthatják be a bejelentést, és a hivatal költségvetési számlaszámára kell utalniuk az illetéket.
 
Az őstermelők, kistermelők esetén megmarad a papír alapú ügyintézés, de ha rendelkeznek ügyfélkapuval, akkor választhatják az elektronikus utat is.2023. október
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031